HOME

ebookrecensies.nl

Home / Mindfulness voor het dagelijkse leven happy with yoga
Mindfulness voor het Dagelijkse leven Happy with Yoga

Mindfulness voor het Dagelijkse leven Happy with Yoga

door Marcel, 07 januari 2019

 

Ebookrecensies geeft antwoord op de 3 vragen die iedereen zich zou moeten stellen voordat hij/zij een online aankoop doet. Wat is het? Wat zeggen anderen over dit product en kan ik mijn geld terug krijgen als het product mij niet bevalt?

Heb je wel eens last van stress of depressieve verschijnselen, loop je vaak te piekeren en vind je het moeilijk om je rust te vinden en te ontspannen? Dit zijn vandaag de dag veel voorkomende ongemakken bij iedere Nederlandse burger. Toch is dit niet hoe het zou moeten zijn.

Tegenwoordig leidt een groot deel van de Nederlandse bevolking onder stress. 1/3 van de mensen in de WAO heeft last van psychische klachten en 10% van de beroepsbevolking heeft last van burn-out verschijnselen. En als of dat nog niet genoeg is, zestig procent van de Nederlandse werknemers heeft met stress te maken. Tot slot zijn 75% van de huisarts bezoek stress gerelateerd.

Rolf van Happy With Yoga was iemand die in de bovengenoemde groepen viel. Plotseling had hij geen zin meer om initiatief te nemen en voelde hij zich stijf en futloos. Terugkijkend zat hij tegen een depressie aan. Gelukkig kwam hij na een intensieve zoektocht al snel uit bij mindfulness en meditatie.

Vandaag de dag biedt hij een cursus aan die jou helpt af te rekenen met depressieve en onrustige gevoelens. Bovendien helpt het je bij het verhogen van je concentratie en efficiëntie in je dagelijks leven. Veel van de effecten van mindfulness en meditatie zijn ook wetenschappelijk bewezen. Zo blijkt het voor minder stress en meer emotionele balans te zorgen, het vergroot je creativiteit, je neemt betere beslissingen en je concentratie en je nachtrust verbeterd.

Door je in te schrijven voor de cursus van Rolf krijg je gedurende 8 weken dagelijks e-mails met mindfulness oefeningen. Op deze manier krijg je alle informatie stapsgewijs gepresenteerd en raak je nooit overladen met informatie. Daarnaast krijg je video’s en audiobestanden meegestuurd wanneer de oefeningen meer uitleg behoeven. Tot slot krijg je de bonusmodule “Mindfulness op het werk” er gratis bij. Dit is wel zo handig aangezien de meeste mensen het grootste gedeelte van hun dagelijks leven op het werk doorbrengen.

 

Wat zeggen anderen

 

Hi,. Ik ben Rolf. Je kent me misschien van Happy with Yoga. Voordat je verder leest… wil ik je een aantal vragen stellen: Zit je op dit moment niet helemaal ...

academy.happywithyoga.com

Mindfulness staat bekend om stressreductie en meer leven in het hier en nu. Mindfulness is ... Mindfulness therapie en het nut hiervan in ons dagelijks leven.

happywithyoga.com

Met de Happy with Yoga Academy willen we jou helpen om de kracht en ... Mindfulness voor het dagelijkse leven: Van chaotisch en gestresst naar rustig en  ...

academy.happywithyoga.com

18 jan 2018 ... ... leven. Lees hier nuttige tips om mindfulness therapie toe te passen! ... Mindfulness therapie en het nut hiervan in ons dagelijks leven. /. Geplaatst door ... Lees hier meer over de Mindfulness cursus van Happy with Yoga.

happywithyoga.com

Mindfulness voor het Dagelijkse leven - Happy with Yoga. 3 likes · 1 talking about this. Ontdek. Leer. Groei. Ontdek en ervaar de veelzijdigheid van de...

facebook.com

Het nut en de voordelen van Mindfulness - Happy with Yoga. ... Vier manieren hoe (Yin) Yoga je kan helpen in je dagelijkse leven - Happy with Yoga. Rolf van ...

nl.pinterest.com

Mindfulness voor het Dagelijkse leven - Happy with Yoga. 4 likes · 1 talking about this. Ontdek. Leer. Groei. Ontdek en ervaar de veelzijdigheid van de...

facebook.com

See who you know at Happy with Yoga, leverage your professional network, and get ... wereld dagelijks beoefenen, moet wel iets goeds te bieden hebben toch? ... ons kunnen helpen ons mooiste, authentieke en meest krachtige leven te leven. ... en Melanie Poldervaart helpen je met tools als Yoga, Mindfulness, Meditatie, ...

linkedin.com

Happy with Yoga. 11K likes. Jouw dagelijkse inspiratie voor Yoga, Mindfulness, Meditatie en een Geweldig leven!

facebook.com

Innerlijke rust - Belangrijker dan ooit tevoren - Happy with Yoga. ... Vier manieren hoe (Yin) Yoga je kan helpen in je dagelijkse leven - Happy ... Ervaringen: Online Mindfulness cursus - Mindfulness voor het dagelijkse leven - Happy with Yoga.

pinterest.com

 

Mindfulness voor het Dagelijkse leven Happy with Yoga

Gedurende 8 weken lang, krijg je elke dag krijg een email met uitleg en een Mindfulness oefening. Je bent dagelijks max. 30 min met de oefeningen bezig, meestal minder. Elke week behandelen we een ander aspect van Mindfulness.

Aan het einde van de cursus weet je wat Mindfulness is en ben je in staat om zelf de Minfulness oefeningen toe te passen waar en wanneer je ze maar nodig hebt. 

Je zal merken dat je minder chaotisch en gestresst bent en juist veel meer ontspannen en relaxt. 

Garantie: minimaal 14 dagen (wettelijk).

Auteur: Rolf en Melanie

Prijs:€ 37,00

Ja, ik wil minder chaos en stress en meer ontspanning

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

REVIEW ZOEKMACHINE

Benieuwd wat ze te zeggen hebben over jouw bedrijf? Deze review zoekmachine zoekt in alle review website tegelijk.

Mis je nog een reviewsite? Mail me dan op info@globos.nl

Vind je deze tool handig? Plaats dan een link op je website Zou je dan een link willen plaatsen op Plaats dan een link op je website. Je kunt onderstaande code kopieren en plakken op je website.

<a href="https://www.ebookrecensies.nl" target="_blank">eBook Recensies</a>